Gry Bay

Thousands of Butterflies

Musikvideo til “Thousands of Butterflies”

1. Back in my Life
2. Thousands of Butterflies
3. Wasting my Life
4. I keep dreaming
5. Darkness
6. Somtimes it’s Okay
7. Just like a Game
8. Forever I’m Yours
9. Private Room
10. I fell in Love that Afternoon
11. Baby don’t be no More
12. I won’t say no
13. Can I make a Mistake

Køb albummet på Amazon

Køb albummet på Apple Music

Køb albummet på Google Play

Køb albummet på Gateway Music

Lyt til albummet på Spotify

Gry Bay som sangskriver